>
BIOSHQIP
  • Bekim Rexhepi: “Publiku Elementi Kryesor Për Të Ecur Përpara”
    06-07-2014
    Bekim Rexhepi, këngëtari nga Gostivari, vjen me një intervistë ekskluzive për portalin tonë, duke folul rreth karrierës dhe projekteve që priten nga vetë Bekimi. Ju ftojmë ta lexoni… Teksteshqip: Na thoni se kur ka filluar karriera juaj si këngëtar? Bekim Rexhepi: Karriera ime si këngëtar ka filluar që në moshë të re, si fëmijë kam kënduar siç këndojnë të gjithë nëpër shkolla, e më pas synoja që unë të jem dikushi. Me kalimin e fazës së adoleshencës, vetëm se e kisha kuptuar qëllimin e profesionit tim. Fillova të realizoj këngë ...
    ★★★★★
{{ page + 1 }}/{{ pages }}