>
BIOSHQIP
Biografia
Në vitin 2008, Bekim Kumanova publikon albumin "Hile Hile"

Në vitin 2010, Bekim Kumanova publikon albumin "Tallava Për Shoqeri"

Më datë 16 Qershor 2011, Elda Berisha publikon videoklipin "Kengen Mos Ta Ndalim", në bashkëpunim me Bekim Kumanova.

Në vitin 2011, Bekim Kumanova publikon albumin "100% Live 2011"

Më datë 22 Tetor 2012, Bekim Kumanova publikon videoklipin "Krejt I Ke Haram".

Më datë 24 Dhjetor 2012, Bekim Kumanova & Valbona publikojnë videoklipin "E Drejta".

Më datë 2 Korrik 2013, Bekim Kumanova publikon videoklipin "Hey Zemer", në bashkëpunim me Ylber Aliu & Nag.

Në vitin 2017, Bekim Kumanova publikon albumin "Live 2017".

Më datë 21 Prill 2018, Bekim Kumanova publikon videoklipin "Bum Bum".

Më datë 8 Qershor 2018, Bekim Kumanova & Nderim Pajazitaj publikojnë videoklipin "Ti Me Ke Vra". Muzika e këngës u punua nga Genc Prelvukaj, teksti u shkrua nga Arday dhe Genc Prelvukaj, ndërsa për orkestrimin u kujdes Genc Prelvukaj. Videoklipi u prodhua nga Black Fish Entertainment.

Më datë 18 Nëntor 2022, Bekim Kumanova publikon videoklipin "Plas". Muzika e këngës u punua nga Labinot Mezini, ndërsa teksti u shkrua nga Kreshnik Avdiu. Videoklipi u prodhua nga Cinematic.ch, ndërsa produksioni audio u realizua nga Marenglen Boja.
DËRGOI: