>
BIOSHQIP
Biografia
Bekim Kastrati u shoqerua me muzik qe nga mosha 5 vjeqare,dhe prej vitit 2003 ai filloi te njihet pasi realizoi kengen e tij te pare neper ekranet televizive "Albana".

Në vitin 2006, Bilbilat E Mushtishtit publikojnë albumin "Potpuri Me Yjet".

Në vitin 2010, Bekim Kastrati publikon albumin "Kujto Dashurine Time".

Më datë 30 Qershor 2011, Bekim Kastrati publikon videoklipin "Kam Jetu Me Ty".

Në vitin 2014, Bekim Kastrati publikon albumin "Per Disponimin Tuaj".

Më datë 14 Shtator 2015, Bekim Kastrati publikon videoklipin "Ne Dasmen Tende".

Më datë 12 Maj 2016, Bekim Kastrati publikon videoklipin "Super Femer".
DËRGOI:

KATEGORI: