>
BIOSHQIP
Biografia
Bekim Latifi ka mbaruar shkollen e mesme te muzikes 'Prenk Jakova' Prishtinë, Drejtimi 'Gitare','Jazz'. Deri me tani ka disa albume dhe bashkepunime me kengetare te ndryshem.
Disa prej bashkepunimeve jane me Adelina Ismajlin, Besnik Qaken, Donika Gashin, Mihrije Brahen, Gilin me kengen Viza C e cila u realizua ne vitin 1994.

Në vitin 1995, Beka publikon albumin "Rruges Ece".

Në vitin 2000, Beka publikon albumin "Faak Be Njeri".

Më datë 31 Dhjetor 2004, Adelina Ismaili publikon videoklipin "Boll Ma", në bashkëpunim me Beka.

Më datë 5 Qershor 2013, Dardan Shkreli publikon videoklipin "Unë Pas Teje", në bashkëpunim me Mc Beka.

Më datë 18 Prill 2015, Mc Beka publikon videoklipin "Zhag". Muzika e këngës u punua nga Kico N Torch, teksti u shkrua nga Beka, Dastid Latifi. Videoklipi u prodhua nga EMF Creative. Me këtë këngë, Mc Beka merr pjesë në Zhurma Show 2015 në vitin 2015.

Më datë 23 Qershor 2015, Mahmut Ferati publikojnë videoklipin "Ka çel Trendafili", në bashkëpunim me Beka. Me këtë këngë, Mahmut Ferati marrin pjesë në Zhurma Show 2015 në vitin 2015.

Më datë 17 Dhjetor 2016, Mc Beka & Fatos Kryeziu publikojnë videoklipin "S'ma Dha". Muzika e këngës u punua nga Zzap And Chriss, teksti u shkrua nga Mozzik.

Më datë 2 Qershor 2017, Mc Beka publikon videoklipin "Rexhe". Teksti u shkrua nga Gjiko.

Më datë 17 Dhjetor 2017, Mc Beka publikon videoklipin "Hej DJ". Teksti u shkrua nga Beka.

Më datë 7 Maj 2018, Mc Beka publikon videoklipin "Made In Africa".

Më datë 7 Korrik 2018, Meda & Mc Beka publikojnë videoklipin "1 Për Krejt". Muzika e këngës u punua nga Nurteel, teksti u shkrua nga Ghulo, Beka.

Më datë 17 Korrik 2019, Meda & Mc Beka publikojnë videoklipin "Prishtinalike". Muzika e këngës u punua nga Nurteel, teksti u shkrua nga Ghulo & Mc Beka, ndërsa për orkestrimin u kujdes Nurteel.

Më datë 23 Dhjetor 2019, NRG Band publikojnë videoklipin "Shehide", në bashkëpunim me Bekën.

Më datë 31 Janar 2020, Mc Beka & Teuta Selimi publikojnë videoklipin "Shoqe Shoqe". Teksti i këngës u shkrua nga Mc Beka.

Më datë 25 Shkurt 2022, Mc Beka publikon videoklipin "E Shkume". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mc Beka. Videoklipi u prodhua nga kompania Time Pictures.

Më datë 23 Dhjetor 2022, BBVK publikojnë videoklipin "Bigu Jemi Ne". Pjesmarrës të kësaj kënge ishin: Stresi, Getinjo, Ana Kabashi, Shota Baraliu, Gjon Karrica, Gigiliola Haveriku, Mc Beka. Teksti u shkrua nga vetë Stresi, Getinjo, Ana Kabashi, Shota Baraliu, Gjon Karrica, Gigiliola Haveriku, Mc Beka. Produksioni audio u realizua nga Fatjon Miftari.

Më datë 26 Dhjetor 2022, Mc Beka publikon videoklipin "Kurr Ma Mirë". Tekstin e këngës e punuan në bashkëpunim Mc Beka & K-Master. Videoklipi u prodhua nga Time Pictures, ndërsa produksioni audio u realizua nga Mc Beka & K-Master.

Më datë 18 Korrik 2023, Mc Beka & Ymer Bajrami publikojnë videoklipin "Shqiptaria". Tekstin e këngës e punuan në bashkëpunim Nurteel & Mc Beka. Videoklipi u prodhua nga Time Pictures, ndërsa produksioni audio u realizua nga Nurteel.

Më datë 26 Dhjetor 2023, Mc Beka publikon videoklipin "Ajshe", në bashkëpunim me Anton Deliaj. Muzika e këngës u punua nga Nurteel, ndërsa teksti u shkrua nga vetë Mc Beka. Videoklipi u prodhua nga kompania Time Pictures.