>
BIOSHQIP
Biografia
Banda B.U.T.U.E.S.I u themelua ne vitin 1997 ne kohen e trazirave nga 99nci. Disa nga antaret e grupit jane:

Eleminimi
Double T
JKN
Çartani
OG Merks

Ish Anëtarë:
Stresi
DMC Aka Babloki
99nci
Kacaki
White Devil
Albboy
Doppio-O
J.B.

BANDA BUTUESI BURRA SHQIPE SKA VEND PER TRADHTI, SIMBOL PER SHQIPTARI BANDA B.U.T.U.E.S.I. ASHT NJA BANDA B.U.T.U.E.S.I DEI N'DHE.

Më datë 28 Prill 2013, Banda Butuesi publikojnë videoklipin "Sa Here Vijme".

Më datë 9 Shtator 2013, Banda Butuesi publikojnë videoklipin "Lajmi Keq".

Më datë 28 Shtator 2014, Banda Butuesi publikojnë videoklipin "Vetem Du".