>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 7 Maj 2024, Aurel Gapi publikon videoklipin "Bota Ime". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Samuel Kodra, ndërsa tekstin e shkroi Amarilda Yzeiri. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.