>
BIOSHQIP
Biografia
Në vitin 2001, Artan Xhija publikon albumin "Autograf Per Ty"

Më datë 3 Nëntor 2017, Artan Xhija publikon videoklipin "A Me Ndjen". Muzika e këngës u punua nga Alsked Rrenja.

Më datë 10 Mars 2019, Artan Xhija publikon videoklipin "Më Fal". Muzika e këngës u punua nga Artan Xhija. Videoklipi u prodhua nga kompania Chill Pro.

Më datë 18 Prill 2021, Artan Xhija publikon videoklipin "Leyla", në bashkëpunim me Prodbydaviin. Muzika e këngës u punua nga Artan Xhija, ndërsa për orkestrimin u kujdes David Zeqiraj.

Më datë 24 Maj 2021, Artan Xhija publikon videoklipin "Zemren E Kam Tek Ti". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Artan Xhija.

Më datë 17 Qershor 2021, Artan Xhija publikon videoklipin "Vetem". Muzika e këngës u punua nga Artan Xhija, ndërsa për orkestrimin u kujdes Petrit Vullkani.

Më datë 16 Shtator 2021, Artan Xhija publikon videoklipin "Nuk U Ndala". Muzika e këngës u punua nga Artan Xhija, ndërsa për orkestrimin u kujdes Petrit Vullkani.

Më datë 5 Maj 2022, Artan Xhija publikon videoklipin "Lulekuqe". Muzika e këngës është kompozuar nga vetë Artan Xhija, ndërsa orkestrimin e përgatiti Petrit Vullkani.

Më datë 21 Nëntor 2023, Artan Xhija publikon videoklipin "Mi Mori", në bashkëpunim me Prodbydaviin. Muzika e këngës është shkruar nga vetë Artan Xhija.

Më datë 6 Prill 2024, Artan Xhija publikon videoklipin "Motër". Muzika e këngës është shkruar nga vetë Artan Xhija. Videoklipi u prodhua nga kompania Fatjon Kupi Film & Photography.