>
BIOSHQIP
Biografia
Në vitin 2009, Artan Jusufi publikon albumin "Milioneri"

Në vitin 2010, Artan Jusufi publikon albumin "Një Puthje Gratis"

Në vitin 2011, Artan Jusufi publikon albumin "Me Ke Hak"

Në vitin 2012, Artan Jusufi publikon albumin "Mesazhi"

Në vitin 2013, Artan Jusufi publikon albumin "Zvicerane"

Në vitin 2014, Artan Jusufi publikon albumin "Bukuroshja E Kercoves"

Në vitin 2015, Artan Jusufi publikon albumin "Ose Ti Ose Une"

Më datë 23 Korrik 2016, Artan Jusufi publikon videoklipin "Bjondina".

Në vitin 2016, Artan Jusufi publikon albumin "Bjondina"

Më datë 7 Gusht 2017, Artan Jusufi publikon videoklipin "Hey Baby!".

Në vitin 2017, Artan Jusufi publikon albumin "Hey Baby!"

Në vitin 2017, Duli, Keli & Artani publikojnë albumin "Zjarr".

Më datë 1 Shkurt 2018, Artan Jusufi publikon videoklipin "Sonte Zemren Po Ta Fali". Muzika e këngës u punua nga Artan Jusufi.

Më datë 6 Korrik 2018, Artan Jusufi publikon videoklipin "Sa Kujtime".

Më datë 10 Korrik 2018, Artan Jusufi publikon videoklipin "Kur E Lujna Shoten". Muzika e këngës u punua nga vetë Artan Jusufi, teksti u shkrua nga Ejup Shabani, ndërsa për orkestrimin u kujdes Artan Jusufi.

Më datë 1 Korrik 2019, Artan Jusufi publikon videoklipin "Nuk Ka Falje Per Tradheti".

Më datë 8 Korrik 2019, Artan Jusufi publikon videoklipin "Gurbeti 2019".

Më datë 29 Prill 2020, Artan Jusufi publikon videoklipin "Princi Babit". Muzika e këngës u punua nga Artan Jusufi, ndërsa teksti u shkrua nga Ejup Shabani.

Në vitin 2020, Duli, Artani & Bimi publikojnë albumin "Duli X Artani X Bimi".

Më datë 16 Tetor 2020, Keli publikon videoklipin "Përshëndetje Vllau Im", në bashkëpunim me Artan Jusufin. Muzika e këngës u punua nga Artan Jusufi, ndërsa teksti u shkrua nga Keli. Videoklipi u prodhua nga kompania Jehona.

Më datë 15 Mars 2021, Artan Jusufi publikon videoklipin "Gurbetqar I Dashur". Muzika e këngës u punua nga Artan Jusufi.

Më datë 29 Prill 2021, Artan Jusufi publikon videoklipin "Biri Im". Kënga vjen e realizuar në të gjithë komponentët e saj nga vetë Artan Jusufi.

Më datë 4 Korrik 2021, Artan Jusufi publikon videoklipin "Money, Money". Teksti i këngës u shkrua nga Ejup Shabani.

Më datë 27 Tetor 2021, Artan & Ariana publikojnë videoklipin "T'kam Ne Zemer". Muzika e këngës u punua nga Artan Jusufi, ndërsa teksti u shkrua nga Ejup Shabani. Videoklipi u prodhua nga kompania Zati Production.

Në vitin 2021, Artan Jusufi publikon albumin "Money, Money".

Më datë 2 Korrik 2022, Artan Jusufi publikon videoklipin "Gabove". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Artan Jusufi. Videoklipi u prodhua nga kompania Zati Production.

Më datë 16 Korrik 2022, Artan Jusufi publikon videoklipin "Si Sheqer". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Nurteel. Videoklipi u prodhua nga kompania Time Pictures.

Më datë 18 Mars 2023, Artan Jusufi publikon videoklipin "Meteliku". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Artan Jusufi. Videoklipi u prodhua nga kompania Zati Production.

Më datë 2 Qershor 2023, Artan Jusufi publikon videoklipin "Sa Te Bukur Ju Ka Babi". Teksti i këngës u shkrua nga Blerona Bytyqi. Videoklipi u prodhua nga kompania Zati Production.

Më datë 13 Korrik 2023, Artan Jusufi publikon videoklipin "Nëna Ime". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Artan Jusufi. Videoklipi u prodhua nga kompania Zati Production.