>
BIOSHQIP
Biografia
Në vitin 1991, Fatime Sokoli & Arif Vladi publikojnë albumin "Këngë Atdhetare".

Në vitin 1994, Arif Vladi publikon albumin "S'na La Hasmi Me U Rrit Bashkë".

Në vitin 1999, Arif Vladi publikon albumin "Marshi I Uçk-së".

Më datë 10 Nëntor 2018, Arif Vladi, Ilir Shaqiri & Nikolle Nikprelaj publikojnë videoklipin "Kaloresi I Lirise". Muzika e këngës u punua nga Edmond Zhulali, teksti u shkrua nga Ilir Shaqiri, ndërsa për orkestrimin u kujdes Edmond Zhulali.

Më datë 25 Nëntor 2018, Arif Vladi publikon videoklipin "Lura Dhe 300 Duvaket". Kënga u orkestrua nga Edmond Zhulali.

Më datë 7 Dhjetor 2019, Arif Vladi & Kastriot Tusha publikojnë videoklipin "Per Ty Shqiperi". Muzika e këngës u punua nga Edmond Zhulali, teksti u shkrua nga Çun Lajçi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Edmond Zhulali.

Më datë 9 Shkurt 2020, Arif Vladi publikon videoklipin "Rexi Amerikani".

Më datë 11 Shkurt 2020, Arif Vladi publikon videoklipin "Djemte E Dibres, Djemte E Camit". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Edmond Zhulali.

Më datë 18 Shkurt 2020, Arif Vladi publikon videoklipin "Lisi I Gjakut Lisi I Trimave". Muzika e këngës u punua nga Edmond Zhulali, teksti u shkrua nga Agim Doçi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Edmond Zhulali.

Më datë 4 Shtator 2023, Arif Vladi & Fadil Llugaxhiu publikojnë videoklipin "Këngë Për Heroin Besim Ndrecaj". Muzika dhe orkestrimi i këngës u punuan nga Edmond Zhulali, ndërsa teksti u shkrua nga vetë Arif Vladi.

Më datë 23 Shtator 2023, Arif Vladi publikon videoklipin "Komuniste U Ba Shqipëria". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga Sami Hoxha. Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production.

Më datë 5 Tetor 2023, Arif Vladi publikon videoklipin "Në Serbi Lëshoj Tërmet". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Arif Vladi, teksa për arranzhimin u kujdes Alfred Qemalja. Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production.

Më datë 12 Tetor 2023, Arif Vladi publikon videoklipin "Sali Mani, Nderi I Kombit". Muzika e këngës u punua nga Sali Mani, teksti u shkrua nga vetë Arif Vladi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Alfred Qemalja. Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production.

Më datë 9 Dhjetor 2023, Arif Vladi publikon videoklipin "Prof. Berisha Dridh Serbin". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Arif Vladi, teksa për arranzhimin u kujdes Sami Hoxha. Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production.
DËRGOI: