>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 14 Tetor 2015, Arian Gjoka publikon videoklipin "Xhane".

Më datë 20 Janar 2017, Arian Gjoka publikon videoklipin "Zemra Jem", në bashkëpunim me Trebi.

Më datë 27 Janar 2018, Arian Gjoka & Treby publikojnë videoklipin "Zjarr".

Më datë 24 Maj 2018, Arian Gjoka & Treby Gjoka publikojnë videoklipin "Keq Me Ty".

Më datë 20 Dhjetor 2019, B2N & Arian Gjoka publikojnë videoklipin "Shero (Cuc Mirdite)". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga B2N.