>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 15 Maj 2017, Argjenda Selimi publikon videoklipin "Ne Po Ndahemi". Muzika e këngës u punua nga Kreshnik Avdiu, teksti u shkrua nga Kreshnik Avdiu, ndërsa për orkestrimin u kujdes Ramadan Selimi.

Më datë 22 Shkurt 2020, Argjenda Selimi publikon videoklipin "Ti Gurbet". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Sami Aliu.

Më datë 5 Shtator 2020, Argjenda Selimi publikon videoklipin "Testamenti I Dashnise". Muzika e këngës u punua nga Ramadan Selimi, teksti u shkrua nga Florim Nuhaj, ndërsa për orkestrimin u kujdes Ramadan Selimi. Videoklipi u prodhua nga kompania RGB Entertainment.

Më datë 12 Mars 2021, Argjenda Selimi & Argtim Hyseni publikojnë videoklipin "Kena Mujt Ma Shume Me Ba". Teksti i këngës u shkrua nga Abaz Selmani, ndërsa orkestrimi u punua nga Ramadan Selimi. Videoklipi u prodhua nga kompania RGB Entertainment.

Më datë 1 Prill 2021, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Nutella Ime", në bashkëpunim me Argjenda Selimin. Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Petrit Vullkani.

Në vitin 2021, Argjenda Selimi & Argtim Hyseni publikojnë albumin "Habibe".

Më datë 15 Prill 2022, Argjenda Selimi & Bujar Mustafa publikojnë videoklipin "Ne Te Dy". Kënga u orkestrua nga Ramadan Selimi.