>
BIOSHQIP
Biografia
Arflet Selmani nga Tetova është muzikant (tastierist-Sintisajzerist), dhe këngëtar. Krahasa kësaj i diplomuar për Shkenca Politike dhe Magjistër i Marrëdhënieve Ndërkombëtare.

DËRGOI:
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}