>
BIOSHQIP
Biografia
Nuk ka akoma asnjë informacion...Evente
Më datë 26 Mars 2016, Ardiana Dili publikon videoklipin "Rrejshem".

Më datë 18 Korrik 2016, Ardiana Dili publikon videoklipin "Eja".

Në vitin 2017, Ardiana Dili publikon albumin "Live 2017".

Më datë 25 Shkurt 2020, Ardiana Dili publikon videoklipin "Ani Shko". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Valon Biba. Videoklipi u prodhua nga kompania Time Pictures.

Më datë 4 Qershor 2021, Ardiana Dili publikon videoklipin "Stop". Videoklipi u prodhua nga kompania Urban Graphics.

Më datë 2 Mars 2022, Ardiana Dili publikon videoklipin "Zemer Gur".

Më datë 16 Mars 2023, Ardiana Dili publikon videoklipin "Me Lot E Mallkova". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Nexhat Mujovi (Wirusi), ndërsa tekstin e shkroi Kreshnik Avdiu.

Më datë 8 Qershor 2023, Dj Doni & Ardiana Dili publikojnë videoklipin "Nusja Jonë". Videoklipi u prodhua nga kompania Urban Graphics.