>
BIOSHQIP
Biografia
Ardian Trebicka ka mbaruar Academine e Arteve ne Tirane. Bashkeshortja Enkelejda Sefa Trebicka ka mbaruar Liceun dhe Universitetin e Juridikut ne Tirane.

Në vitin 1996, Ardian Trebicka publikon albumin "Tango".

Në vitin 2001, Ardian Trebicka publikon albumin "Dhe Deti Na Ka Zili".

Në vitin 2003, Ardian Trebicka publikon albumin "Do Behem Cigan".

Në vitin 2005, Ardian Trebicka publikon albumin "Shkova Ka Dera Jote".

Në vitin 2011, Ardian Trebicka publikon albumin "Kthim".

Më datë 3 Prill 2021, Ardian Trebicka publikon videoklipin "Shkova Tek Dera Jote".

Më datë 10 Prill 2021, Ardian Trebicka publikon videoklipin "Kurre Mos Thuaj Kurre". Teksti i këngës u shkrua nga Armand Trebicka.

Më datë 22 Korrik 2021, Ardian Trebicka publikon videoklipin "Dicka Mes Nesh". Teksti i këngës u shkrua nga Armand Trebicka.