>
BIOSHQIP
Biografia
Antrax ështe nje grup rap, hip-hop, R&B. Antrax jane kacy-style & i.n.s.e.c.t. Me provojen e microfonin ne 2008 formohet grupi ANTRAX dhe pas pak kohesh ANTRAX BEATS. Grupi ben BOOM neper diskoteka: INSOMIA, F-FIVE, PULS etj. "Bone nxet", albumi pare i realizuar per pak 4 muaj. Seventy Records studio aty ka shum grupa dhe antrax ështe edhe ne featuring me foli. Dhe Kenget ma te reja ne 2010 jane "A ka ma t'Fort", edhe "N'cluB" feat TrenT ova, i cili ne vitin 2010 hyn ne grupin ANTRAX.

INSECT (ADHURIM ALIDEMA), KACY STYLE (KASTRIOT MISINI) dhe GHETTO STYLE (BUJAR ALILI).

Në Maj 2009, Alba G marrin pjesë në Top Fest 6 me këngën "Hajde Me Mu", në bashkëpunim me Stresi & Antrax.
DËRGOI: