>
BIOSHQIP
Biografia
Shkelzen Ramadani "ANONIMOS" me Hip Hop filloi te mirret nga vitit 2003. Si shumë të rinjë ashtu dhe ky reper ka filluar të mendojnë për të ardhmën e tij dhe atë e gjetë në rimat dhe ritmet e muzikës Hip Hop. Nuk mendonë të mirret me diqka tjetër, edhe pse eshte i ri me moshe durimi dhe vullneti për një sukses në të ardhmën e afërt është shumë i madh. "ANONIMOS" thotë se ndihet krenar që është pjesë e kësaj kulture dhe thotë se nuk do ta lë kurr anash pa marr parasysh se qka do të më ofroj jeta në të ardhmën.

Më datë 1 Korrik 2011, Anonimos publikon videoklipin "Dita E Re", në bashkëpunim me Neggos.

Më datë 30 Korrik 2011, Anonimos publikon videoklipin "E Menoj".

Më datë 24 Maj 2012, Anonimos publikon videoklipin "Krejt Po Dojn", në bashkëpunim me Besino.

Më datë 7 Shtator 2012, Anonimos publikon videoklipin "My Music".

Më datë 22 Tetor 2012, Anonimos publikon videoklipin "Ku Janë".

Më datë 17 Shtator 2013, Anonimos publikon videoklipin "Në Mëngjes", në bashkëpunim me Kaltrina. Teksti u shkrua nga vetë Anonimos. Videoklipi u prodhua nga Vissound Media.

Më datë 29 Prill 2014, Anonimos publikon videoklipin "Hala Ksajde", në bashkëpunim me R-Me Toni-G.

Më datë 16 Maj 2014, Anonimos publikon videoklipin "Shume T'smut".

Më datë 17 Qershor 2014, Anonimos publikon videoklipin "Une E Kom", në bashkëpunim me Eva.

Më datë 9 Tetor 2014, Anonimos publikon videoklipin "Preco", në bashkëpunim me Toni G.

Më datë 5 Nëntor 2014, Lavdie Bujari publikon videoklipin "Me Fal", në bashkëpunim me Anonimos.

Më datë 15 Nëntor 2014, Hubabuba publikon videoklipin "Mos Hup Kohe", në bashkëpunim me Anonimos.

Më datë 19 Mars 2015, Anonimos publikon videoklipin "Nënë Mos Qaj", në bashkëpunim me Fatlum Allaraj.

Më datë 28 Qershor 2015, Anonimos publikon videoklipin "11 Vjet Anonim".

Më datë 3 Gusht 2015, Vellezerit Alimusaj publikon videoklipin "Sa Shume Te Prita", në bashkëpunim me Anonimos.

Më datë 10 Maj 2016, Anonimos publikon videoklipin "Korrupsioni".

Më datë 8 Qershor 2020, Anonimos publikon videoklipin "Kopilat E Kombit". Teksti i këngës u shkrua nga Anonimos & Agim Gashi.
DËRGOI: