>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 25 Qershor 2021, Anesa Bunjaku publikon videoklipin "Gjynah". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fatmir Muja. Videoklipi u prodhua nga kompania MProduction.

Më datë 4 Korrik 2023, Anesa Bunjaku publikon videoklipin "Dashni". Kënga vjen e realizuar në bashkëpunim, ku Blondi Krasniqi & Albos kanë realizuar bashkë muzikën dhe tekstin e kësaj kënge.
KATEGORI: