>
BIOSHQIP
Biografia
Në Nëntor 2006, Alim Dauti merr pjesë në Nota Fest 2006 me këngën "Mos U Mundo".

Në Qershor 2008, Alim Dauti merr pjesë në Polifest 2008 me këngën "Dashuria Me Mban Gjalle".

Në Nëntor 2008, Alim Dauti merr pjesë në Nota Fest 2008 me këngën "Vjeshtë E Egër".

Në Qershor 2009, Alim Dauti & Elvana Sadriu marrin pjesë në Polifest 2009 me këngën "Moshe E Rinise".

Më datë 17 Nëntor 2010, Alim Dauti & Ylli Ismaili publikojnë videoklipin "Ishim Si Vellezer".

Më datë 27 Shtator 2013, Alim Dauti publikon videoklipin "E Bukur Lulja".

Më datë 25 Shtator 2021, Alim Dauti publikon videoklipin "Struga Ime". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Vullnet Ibraimi. Videoklipi u prodhua nga kompania Zati Production.