>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 16 Maj 2013, Aleksandër Gjelaj publikon videoklipin "Simpatike".

Më datë 8 Dhjetor 2015, Aleksandër Gjelaj publikon videoklipin "Pershendetje".

Më datë 9 Maj 2017, Aleksandër Gjelaj publikon videoklipin "Ah Dashni".

Më datë 18 Gusht 2017, Aleksandër Gjelaj publikon videoklipin "Hajde Qik".

Më datë 21 Shtator 2018, Aleksandër Gjelaj publikon videoklipin "Leje Inatin".

Më datë 16 Gusht 2019, Aleksandër Gjelaj publikon videoklipin "Jam Shqiptar".

Më datë 13 Tetor 2021, Aleksandër Gjelaj publikon videoklipin "Hajde Nuse". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Aleksandër Gjelaj.

Më datë 17 Shtator 2022, Aleksandër Gjelaj publikon videoklipin "Shqiptari Jetofsh Në Breza". Kënga u orkestrua nga Florent Boshnjaku.

Më datë 26 Maj 2023, Aleksandër Gjelaj publikon videoklipin "Princeshë E Bukur". Muzika e këngës vjen si bashkëpunim nga Florent Boshnjaku & Aleksandër Gjelaj, tekstin e shkroi vetë Aleksandër Gjelaj, teksa për arranzhimin u kujdes Florent Boshnjaku.

Më datë 15 Shtator 2023, Aleksandër Gjelaj publikon videoklipin "Zemër Zemër".