>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 13 Gusht 2023, Albiona Vllahiu publikon videoklipin "Kjo Dashnija". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Naim Krasniqi.
KATEGORI: