>
BIOSHQIP
  • Albina Kelmendi Lanson Këngën E Re ‘Ëndrrën Mos Ma Merr’
    26-11-2015
    Revoltën për ndryshimin e kushteve nga ato që kemi aktualisht e ka shprehur përmes këngës. Fjala është për Albina Kelmendi e cila mbrëmë lansoi këngën e re të quajtur ‘Ëndrrën mos ma merr’ që është punuar nga Florent Boshnjaku dhe Besim Bunjaku. Projekti është finalizuar edhe me klip dhe në të Albina shihej me bendin e saj të cilin e ka formuar para ca kohe. Kujtojmë se ajo ka një vokal karakteristik i cili është vlerësuar edhe në talentshowin ‘The Voice of Albania’....
    ★★★★★
{{ page + 1 }}/{{ pages }}