>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 21 Gusht 2020, Albina Burrniku publikon videoklipin "Ani Shko". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Albina Burrniku. Videoklipi u prodhua nga kompania RGB Entertainment.

Më datë 13 Mars 2021, Albina Burrniku & Xheta publikojnë videoklipin "Du Me T'nem". Teksti i këngës u shkrua nga Abaz Selmani, ndërsa orkestrimi u punua nga Agon Neziri. Videoklipi u prodhua nga kompania RGB Entertainment.

Më datë 26 Prill 2021, Hyrjeta & Albina publikojnë videoklipin "Edhe Nje Bajram". Muzika e këngës u punua nga Rrahman Kryeziu, teksti u shkrua nga Abaz Selmani, ndërsa për orkestrimin u kujdes Rrahman Kryeziu. Videoklipi u prodhua nga kompania Vizion Media.

Më datë 10 Mars 2022, Hyrjeta & Albina Burrniku publikojnë videoklipin "Bijat Te Nana". Muzika e këngës u punua nga Besnik Zikolli, teksti u shkrua nga Daut Burrniku, ndërsa për orkestrimin u kujdes Besnik Zikolli. Videoklipi u prodhua nga kompania Time Pictures.

Më datë 17 Qershor 2022, Hyrjeta & Albina Burrniku publikojnë videoklipin "Qika E Hasretit". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Rrahman Kryeziu, ndërsa tekstin e shkroi Abaz Selmani. Videoklipi u prodhua nga kompania Vizion Media.

Më datë 9 Tetor 2022, Hyrjeta & Albina Burrniku publikojnë videoklipin "Mërzia E Nanës".

Më datë 15 Mars 2023, Hyrjeta & Albina Burrniku publikojnë videoklipin "Lakmia Gurbetit Na Ndau Me Vlla". Muzika e këngës u punua nga Emin Aliu, teksti u shkrua nga Sami Aliu, ndërsa për orkestrimin u kujdes Shpeta Sound. Videoklipi u prodhua nga kompania A Films.