>
BIOSHQIP
Biografia
Ylli Gaxherri eshte Junikas i cilli eshte rritur ne Ludwigsburg te Gjermanise. Ai eshte lindur me 02.12.1993.

Veton Zogaj eshte i Therandes, aj jeton ne Fellbach te Gjermanise. Dhe eshte lindur me 26.12.1988.

DËRGOI:
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}