>
BIOSHQIP
Biografia
Në vitin 2005, Aida Cara publikon albumin "Nje Jete Do Jetosh"

Më datë 12 Prill 2008, Aida Cara publikon videoklipin "E Imja Dashuri". Muzika dhe orkestrimi i këngës u punuan nga Fabian Asllani, ndërsa teksti u shkrua nga vetë Aida Cara.

Më datë 15 Prill 2008, Aida Cara publikon videoklipin "Qaje Beqarinë". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Alban Furtuna, ndërsa tekstin e shkroi Jorgo Papingji.

Më datë 2 Qershor 2008, Aida Cara publikon videoklipin "Zemer E Mallkuar". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Alban Furtuna, ndërsa tekstin e shkroi Armand Trebicka. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Në vitin 2008, Aida Cara publikon albumin "Lozonjarja"

Më datë 24 Maj 2012, Aida Cara publikon videoklipin "Shoqnia". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Edi Balili, ndërsa tekstin e shkroi Armand Trebicka. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 11 Maj 2013, Aida Cara publikon videoklipin "Ne Zabel Te Erdha".

Më datë 11 Maj 2013, Aida Cara publikon videoklipin "T'u Shetit Tek Gryke E Pusit". Muzika e këngës u punua nga Alban Arifi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Alban Arifi.

Më datë 20 Dhjetor 2013, Aida Cara & Margarita (Gita) publikojnë videoklipin "Shqiperi Festoj Me Ty".

Më datë 24 Dhjetor 2013, Aida Cara & Ymer Bajrami publikojnë videoklipin "Vec Nje Here Ne Jete". Muzika e këngës u punua nga Besim Bunjaku, teksti u shkrua nga Besim Bunjaku. Videoklipi u prodhua nga Musical.

Më datë 3 Korrik 2015, Aida Cara publikon videoklipin "Hidhe Vallen".