>
BIOSHQIP
Biografia
Ndonese e re dhe e panjohur per publikun, Agnesa Nuredini eshte pelqyer shume qe ne kengen e pare te saj te realizuar ne fund te vitit 2011. Per publikun Agnesa eshte nje emer i ri dhe shume pak i njohur, mirepo kenga e saj "Te humba ty" ka arritur nje numer te madh te klikimeve ne Youtube.
Ajo eshte 17 vjecare nga fshati Pallatice i Tetoves, nxenese ne shkollen e mesme te muzikes ne vit te trete.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}