>
BIOSHQIP
Biografia
Adem Osaj eshte i lindur ne fshatin Braine dhe jeton ne Prishtine. Si rapsod i njohur e filloi aktivitetin e kenges qysh ne femijeri dhe nga viti 1990, mori pjese ne manifestime tubime e dasma shiptare ne tere territorin e Kosoves. Bashkpunoi me shume kengetar te muzikes folklorike si: Remzi Krasniqin, Fehmi Nishevcin, Vehbi Hajzerin etj.

Qe nga viti 1999 interpreton kenge per heronjet e UCK. Merr pjese edhe eshte i ftuar ne mini-koncerte ne Gjermani, Itali, Suedi, Turqi, Belgjike, etj.