>
BIOSHQIP
Biografia
Besmir Mata, i njohur si Ace, emigroi ne Londer qe ne moshen 13 vjeq, dashnia per rrugen dhe muziken Hip-Hop e quan drejt Rrepit Ku Krijoi Grupin Liber i Gjakosun (LIG) Pjes e Kompanis King Records. Ka prezantuar mixtape "Luft per gangsterrizem". Tani Ace bashkpunon me nje nga kompanite me te forta per rrep 'king-records' dhe se shpejti do te prezanoje albumin e ri me te cilin eshte duke punuar. Besmir Mata Ose si i e njohim te gjith Liber I Gjakosun Ka Bashkpunime Me Kengtare te mirnjjohur si Mali G & Lil Koli, Varrosi qe bejne pjese ne otr gjithashtu edhe me Maksin, Etna Tiki dhe da.Killa bashkpunime qe kane pasur suksese.

Në vitin 2008, Ace publikon albumin "Luft Per Gangsterrizem".

Në vitin 2010, Ace publikon albumin "Mixtape Produkti Blindum".

Më datë 14 Janar 2021, Slicy publikon videoklipin "Montana", në bashkëpunim me Dope Boyz, Vision, Stacks, Hardpalm & Ace.
DËRGOI: