>
BIOSHQIP
Biografia
Abstract u formua ne vitin 2003 dhe anetart e grupit janë: Granit Bajraktari "Elinel" & Shpetim Toplica "Rap'it". Bejne muzik Hip-Hop te zhandrrit UnderGround Music bashkpunimet e tyre kryesor jane me UFO Click: Pancho, NR (ERGENI & NITTO), GRIPI, DAS, PROFFA, qi domethon bashk Abstract & UFO Click qi jon BIG MOUTH. Mix-Tape u dal me daten 13.12.2008 qi titullohet "1 MESSAGE REVECIED edhe u qkep falas kush u kon npromovim, edhe neper webfaqe per qit arsyje su dal Mix-Tape ne shitje. Mas ksaj ka me dal Albumi i par i ABSTRACT edhe Albumi i grupit BIG MOUTH bitat prej PANCHO's edhe kan mu kon UNDERGROUND PURE.

Në vitin 2008, Abstract publikojnë albumin "One Message Received".

Në vitin 2010, Abstract & Krayzie Xia publikojnë albumin "Home Recording".

Më datë 2 Dhjetor 2011, Abstract publikojnë videoklipin "Na2't".

Në vitin 2012, Abstract publikojnë albumin "18 Plus".
DËRGOI:

KATEGORI: