>
BIOSHQIP
Biografia
AUTOBIOGRAFI:
Rreth 15 vite me pare kam filluar te shkruaj texte kengesh. Deri me tani kam punuar me shume kengetar dhe kengetare te njohura te estrades shqiptare sic jane: Xheza, Shyhrete Behluli, Remzije osmani, lori, Shpat Kasapi, Engjellusha Saliu, Big Mama, Bertan Asllani, Gena, Adelina Tahiri, e shum te tjere.

Bashkpunoj me kompozitorin Rrahman Kryeziun si dhe me Ardian dhe Artan Kastratin. Kam te kryer fakultetin e administrates se biznesit. Jam prind i 4 femijeve, 2 vajza dhe 2 djem. Jetoj dhe veproj ne Kumanove.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}