>
BIOSHQIP
Biografia
Jeton ne Prishtine. Jetmiri tani ne fund te vitit 2015 ka lansuar dy kenge me nikename apo me nofken 3Treshi. Eshte kengetar dhe kompozitor kengesh ne kompanin Urban Entertainment. Ne fillim te karrieres se ti qe nga viti 2010 ka punuar me producentin Andin Randobrava pas tij ka punuat me Reperin nga grupi TBA Barooti dhe qe nga viti 2012 ai eshte pjese e kompanis muzikore Urban Entertainment me kompozitor Chipsi dhe eshte nen menagjimin e vllaut te tij Naser Qeli. Jetmiri apo 3Treshi pos talentit te tij ne muzik aij ka talent edhe ne boten e aktrimit aij deri me sot ka marr pjes ne serialin "Cka Ka Shpija" dhe filmin aksion "The Bodyguard".
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}