>
BIOSHQIP
 • Viola: “Nuk Do Ndahem Kurrë Nga Kënga”
  02-03-2014
  Viola Syla një pjesëtare e denjë e skenës muzikore, mbase përkushtimi i madh ndaj këngës ka bërë që ajo të arrijë suksese. Por, këngëtarja asnjëherë nuk del të jetë e kënaqur me arritjet, ajo gjithmonë është në përpjekje për të arritur edhe më shumë. Edhe pse disa herë kanë dalë zëra në opinion që Viola nuk po arrin sukses, mbase është thënë se e ka braktisur edhe këngën, mirëpo një gjë e tillë mohohet kategorikisht nga këngëtarja. Ajo do të vazhdojë të sjellë edhe shumë projekte të reja për adhuruesit e saj dhe asnjëherë nuk do të nd...
  ★★★★★
 • Viola Sjell Këngë “Të Nxehta” Verore
  21-03-2013
  Viola Rexhaj eshte nje emer mjaft i njohur ne skenen muzikore e cila cdo here e me shume po sjell befasi per adhuruesit e saj. Edhe pse jeton jashte vendit, Viola nuk rresht se shprehuri deshiren e saj per te kenduar shqip. Deri me tani ajo ka arritur te realizoj disa kenge e albume te cilat ende vazhdojne te pelqehen ne publik. Tani Viola na bene te ditur se ka nisur projektet e reja muzikore, te cilat shume shpejt do t’i sjelle per adhuruesit e saj. “Kam nisur projektet e reja muzikore, do te kete kenge mjaft te nxehta per kete v...
  ★★★★★
 • Viola: E Kam Në Zemër Këngën Shqipe
  03-02-2013
  Edhe pse jeton jashtë vendit, këngëtarja Viola Rexhaj vazhdon të jetë mjaftë e kërkuar kudo në vend. Padyshim se paraqitja dhe interpretimi i saj i mahnitshëm bënë që këngëtarja të mbledhë rreth vetes shumë adhurues. Ajo çdoherë e më shumë sjellë surpriza në tregun muzikor, mbase edhe për këtë periudhë ajo po përgatitë befasi të radhës. Viola për punën dhe jetën e saj flet në këtë intervistë dhënë “Zërit”. Çfarë po punon Viola aktualisht? Tani kam mjaftë angazhime si gjithmonë në mbrëmje të ndryshme por edhe të shumta. Më presin...
  ★★★★★
{{ page + 1 }}/{{ pages }}