>
BIOSHQIP
  • Vanesa Sono Fiton “Gjeniun E Vogël”
    01-02-2015
    Vanesa është fituesja e edicionit të 6-të të “Gjeniut të vogël”. Spektakli më i madh i talenteve të vegjël, në një mbrëmje të gjatë e plot emocione fëmijësh, u finalizua me një zë që premton shumë. 8 finalistët (Vanesa, Artemisa, Dario, Klodjana, Rea, Igli, Orjaldo dhe Kllarisa) u vendosën fillimisht mes sfidave të përcaktuara më parë nga juria dhe më vonë, nëpërmjet një shorti të hedhur në skenë, 6 finalistët e mbetur u përballën me njëri-tjetrin. Treshja e fundit finaliste, që i kapërceu të gjitha pengesat ishte Vanesa, Artemisa dhe...
    ★★★★★
{{ page + 1 }}/{{ pages }}