>
BIOSHQIP
 • Nikollë Nikprelaj Prezanton Familjen E Tij
  01-04-2016
  Nikollë Nikprelaj është një nga këngëtarët shqiptarë më të pëlqyer nga Mali i Zi. Derisa këngët e Nikollë Nikprelës mund t’i keni dëgjuar, ndoshta ajo që nuk e keni parë është familja e tij e cila përbëhët nga 4 anëtarë. 150/150032 Këngëtari Nikprelaj është i martuar me Driten dhe ata para disa viteve janë bërë prindër të dy djemve binjak. Këngëtari edhe pse jo shumë aktiv, vazhdon të merret me muzikë ndërsa jeton bashkë me familjen në Mal të Zi....
  ★★★★★
 • Nikolle Nikprelaj, Këngë Për Emina Çunmulaj
  08-04-2014
  Kënga është publikuar në youtube me 28 mars dhe është me tekst e muzikë të vetë Nikollë Nikprelajt, me orkestrim të Gjon Bibaj & B.Ioan e me producent Bujar Avdimetajn. Kësaj here këngëtari Nikollë Nikprelaj nuk i këndon atdheut, kombit apo dashurisë. Këngëtari shqiptar nga Ulqini i ka kushtuar një këngë modeles shqiptare me famë botërore, Emina Çunmulajt. Emina është modele shqiptare e cila karrierën e saj në pasarelat e modës e zhvillon në SHBA, përkatësisht në New-York. Në këtë këngë, Nikprelaj e quan Çunmulajn një Hyri, që është e para e modës, më e bukura e botës dhe e fton të rritet edhe më tej në Malësi. Kënga ...
{{ page + 1 }}/{{ pages }}