>
BIOSHQIP
  • Festivali I Femijeve I Jep Jete Edmond Zhulalit
    02-05-2012
    Edicioni i festivalit te 49-te i Kenges per Femije te kryeqytetit, kete vit ka qene i veshur me elemente tradicionale, kenge dhe numra koreografike, dedikuar ne menyre specifike 100-vjetorit te Pavaresise. Ne kete festival u prezantuan rreth 20 kenge, por nuk munguan as surprizat e shumta ne mbremjen gala te cmimeve. Cmimi i pare i festivalit te femijeve te kryeqytetit shkoi per kengen "Nje, dy, tre sonte erdhem ne" me muzike te Edmond Zhulalit, tekst te Agim Docit, orkestrim te Edmond Zhulalit, nen interpretimin e Livia Qazimit. I...
    ★★★★★
{{ page + 1 }}/{{ pages }}