>
BIOSHQIP

Getinjo, 2 Fjalë Për Klipin “Kaos”

10-10-2013
Reperi i ri nga Ferizaji, Getoar Aliu, ka publikuar këngën e tij të re me videoklip të titulluar “Kaos”.

Kënga është një ngjarje e vërtetë, një rrëfim i reperit për një ngjarje që i ka ndodhur atij gjatë një udhëtimi ilegal ku edhe ishte futur prapa grilave.Kënga është punuar nga Shkumbim Nebihu dhe vet reperi, kurse videoklipin e ka realizuar Image Production.

Reperi gjatë karrierës së tij ka ndërruar disa emra, por në projekt ai rrëfen se emri Getinjo është emri i tij definitiv artistik edhe pse njihet ndryshe edhe si Young Ghetto dhe Ghetto.
(Telegrafi)

Getinjo, 2 Fjalë Për Klipin “Kaos”