>
BIOSHQIP

Foto Nga Xhirimet E Klipit Të Shumëpritur Nga Getinjo Dhe Mozzik

27-04-2016
Vëllezërit e famshëm nga Ferizaj kanë bashkuar forcat për të sjell një projekt të përbashkët muzikor.Bëhet fjalë për dy nga reperët më të pëlqyer të momentit, Mozzik dhe Getinjo të cilët pas disa bashkëpunimeve me artiste femra, kanë vendosur që këngën e re ta sjellin së bashku.“Toni Montana” mban titullin kënga, e cila do të vijë e realizuar me videoklip, xhirime e të cilit tashmë janë realizuar.Me muzikë nga Zapp & Chriss bashkëpunimi i parë i dy vëllezërve me videoklip është realizuar nga X1 Films.
(Telegrafi)

Foto Nga Xhirimet E Klipit Të Shumëpritur Nga Getinjo Dhe Mozzik