>
BIOSHQIP
  • Gazmend Rama (Gazi), Edhe Mjeshtër I Folkut
    03-12-2013
    Ka një zë fantastik dhe të pakrahasueshëm e ku është ai muzika nis dhe nuk ndalet pasi zëri i tij është i fuqishëm. Është fjala për artistit Gazmend Rama që të gjithë e njohin si Gazi i cili ka vite që jeton në Zvicër por prania e tij është kudo ku ka festa dhe shqiptarë. Ia thotë bukur muzikën që të gjithë shqiptarët e duan dhe e kërcejnë asaj argëtuese, dhe është një nga këngëtarët më të kërkuar sidomos në dasmat shqiptare. Ne mësojmë se Gazi ia thotë bukur edhe muzikës së folkut shqiptar sic e shihni edhe në këtë foto përkrah këngëtarit Mahmut Ferati ai ka qenë në një program ku është kënduar bukur muzika e pastër burimore shqipt...
{{ page + 1 }}/{{ pages }}