>
BIOSHQIP

Elina Duni Publikon Videoklipin “Pamundësi”

16-07-2014
​Njërës prej këngëve të albumit të saj “Muza e Zezë”, këngëtarja shqiptare i ka realizuar edhe një videoklip te veçantë.Ky videoklip sipas këngëtares, është xhiruar gjatë rrugëtimit të saj me tren nga koncerti në koncert dhe është bërë vetëm më një aparat telefonik Iphone 5.Video e re "Pamundësi" nga albumi Muza e zezë. Kënaquni. Një histori në vazhdimësi, e incizuar nga koncerti në koncert me iPhone5. Faleminderit Anima Pictures për editimin e videos”, ka shkruar Duni në Facebook.
(Express)

Elina Duni Publikon Videoklipin “Pamundësi”