>
BIOSHQIP
  • Da Ghost Dhe Saranda Shala Bëhen Prindër
    23-09-2015
    Reperi Da Ghost dhe Saranda Shala, vetëm para pak muajve i kanë dhënë fund beqarisë së tyre. Çifti mesa duket vetëm pak kohë pas ceremonisë janë bekuar edhe me fëmijën e tyre të parë. Në fotot e siguruara nga Prive.al, duket që Saranda ka sjellë në jetë një djalë të shëndoshë me emrin Atis....
{{ page + 1 }}/{{ pages }}