>
BIOSHQIP

Besa Kokdhima Dhe 2po2 Në Qytetin E Durrësit

28-07-2015
Edhe pse ka një kohë prej që Besa Kokdhima dhe Besniku nga 2po2, nuk janë aq aktiv në skenën muzikore. Dyshja po vazhdon të jetë e kërkuar nëpër koncerte të ndryshme verore. Nga një postim të lëshuar nga Besa, për të gjithë fansat e këngëtarëve ta dini që ata mund ti gjeni në qytetin e Durrësit, raporton Indeksonline. Përndryshe kënga e sjellë nga Besa dhe 2po2, “Zemrën dot nuk ta lexoj”, gjatë vitit të kaluar ka qenë njëra ndër këngët më të klikuara në YouTube. Ajo është komentuar dhe është pritë shumë mirë nga të gjithë fansat.
(Indeksonline)

Besa Kokdhima Dhe 2po2 Në Qytetin E Durrësit