>
BIOSHQIP

Bertan Asllani Pushton Turqinë Me “Damla, Damla”

01-05-2013
Këngëtari shqiptar nga Maqedonia, Bertan Asllani, është rritur jo vetëm në moshë por, edhe në stil e muzikë.

Kjo këngë është konsideruar si një ndër këngët e tij më të mira, ndoshta edhe kënga e tij më e mirë e vitëve të fundit “Damla Damla”, si duket do e pushtoj Turqinë.

Vargjet e këngës ritmike, e cila është realizuar në gjuhën turke dhe video bardhezi, i ka shkruar tekstshkruesi turk, Ahmet Kurtis, ndërsa kompozimin e ka bërë vetë këngëtari në bashkëpunim me kompozitorin maqedonas, Robert Bibilov.
(Express)

Bertan Asllani Pushton Turqinë Me “Damla, Damla”