>
BIOSHQIP
  • Artan Bakija: “Jam Pjesë E Një Projekti Me Përmasa Globale”
    29-07-2014
    Po bëhet gati për një projekt madhështor me përmasa globale. Kështu të paktën ka thënë këngëtari i njohur Artan Bakija në një bisedë, ndërsa ka shtuar se është duke punuar intensivisht në projekte të reja për të dhe kolegët e tij. Ndër të tjera ai ka treguar edhe shumëçka për jetën dhe planet e tij më tutje. Cilat janë angazhimet tuaja aktuale rreth muzikës? Angazhimet normalisht që janë në cikun maksimal të vitit, duke pas parasysh që jeta ime muzikore dhe profesionale lidhet me të dyja sferat. Këndimi live, puna në studio si dhe producent i ‘Art Sound Studio’. Pra këto ditë jam pothuajse 20 orë i lidhur me muzikën dhe lirish...
  • Edhe Artan Bakija Vendos Të Tërhiqet Nga “Kënga Ime”
    18-04-2014
    Pas Hysni Klinakut, Visar Pejës dhe Danit, edhe këngëtari nga Gjakova, Artan Bakija, ka vendosur që të mos paraqitet në festivalin e këngës shqipe që po mbahet në televizionin Klan. Vendimi i Artan Bakijës është i njëjtë me këngëtarët tjerë të lartpërmendur. Performanca e këngëtarit serb, Zdravko Çoliq, ishte e papranueshme, aq sa edhe Artan Bakija me një njoftim për media ka konfirmuar largimin nga festivali i këngës në Klan. Letra e Bakisë "Po ju njoftoj sot publikisht për një vendim timin të para disa ditëve për tërheqjen nga festivali "Kënga Ime" në Klan. Arsyet e tërheqjes janë personale dhe morale të lidhura me pjesëm...
{{ page + 1 }}/{{ pages }}