>
BIOSHQIP

Aragona Band Zhgënjehen Nga “Top Fest”

21-04-2013
Në fakt, djemtë simpatikë të grupit “Aragona Band”, nga Kosova, siç edhe na kishin treguar, është parë se e kishin prezantuar në ‘Top Fest 10’ një këngë të veçantë.Por, si duket, organizatorët nuk i kanë lejuar që djemtë, të paktën me këngën me titull “Urgjent”, të jenë në gjysmëfinale.

Djemtë janë zhgënjyer paksa, por nuk do të ndalen. Ata së shpejti do të sjellin këngë dhe hite të reja, e ndoshta nuk do të provojnë më “Top Festin”.
(Maksim Gjokaj/Kosova Sot)

Aragona Band Zhgënjehen Nga “Top Fest”