>
BIOSHQIP
 • Adem Ramadani Paraqitet Me Ilahi Të Re
  23-09-2014
  Këngëtari i mirënjohur i ilahive Adem Ramadani, para disa ditëve ka lansuar ilahinë më të re. Duke e pasur parasysh faktin se gjendeni në prag të periudhës së haxhit, Adem Ramadani këtë ilahi ia përkushtuar Qabes së bekuar. Ilahia titullohet Qabe moj e bukur je, kurse autor i ilahisë është vet Adem Ramadani. Përcilleni ilahinë në vijim:...
  ★★★★★
 • Adem Ramadani, Së Shpejti Sjell Videoklipin E Ri
  21-05-2013
  Kanë përfunduar xhirimet e videoklipit të ri të interpretuesit të këngëve fetare, Adem Ramadani. Është një projekt i ri, i cili do të sjell dhe risi në këtë stil të të kënduarit, duke marrë parasysh se në këngët fetare të Adem Ramadanit nuk përdoret asnjë instrument muzikor, përveç se zërit. Kënga, apo më mirë thënë ilahija siç edhe thuhet në popull, është një freski për të gjithë besimtarët, ndërsa promovimi pritet të bëhet në muajin Ramazan. Videoklipi është punuar nga shtëpia filmike “Urban Graphics” nga Gjilani, e ku mjeshtër t...
  ★★★★★
{{ page + 1 }}/{{ pages }}